Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Dzień z Życia GM

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol tak często tam tak banujesz że ludzie pytają co to bs

No a dzień z życia Gm zaje***ty nie ma to jak dać z 8 banów i zakończyć dzień

Opublikowano

Mówił ci już ktoś, że jesteś idiotą? Moja kuzynka bodajże 230lv dostała bana podczas konkursu OX za rzekomego "Kamer moda". Człowieku, jebnij się w łeb. Stoi sobie, odpowiedziała poprawnie na pytanie, przeszła na środek a ty dopierdalasz bana za Kamer moda.

P.S. Twój Divine to szajs.

Życzę ci żebyś zgnił wraz z nim.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Sam fakt. Logi? Albo nie potrafisz czytać chłopcze, albo z nich korzystać albo naprawdę ci się na mózg i oczy rzuciło już. Ten serwer to jedno wielkie gówno. 0 nowości, syf, bany za nic, inteligentna administracja.. Wszystko czego potrzeba na chujowym serwerze. Peace

Opublikowano

Dzięki, że mnie rozbawiłeś. A tak na poważnie to co mnie obchodzi, że metin2 to całe TWOJE życie? Jakim prawem wypowiadasz się za mnie? Mogę cię zapewnić, że metin całym moim życiem nie jest jak w twoim przypadku. Wyraziłem tylko swoją opinię na temat twojego serwera i ciebie, aby inni mogli się dowiedzieć jak naprawdę wygląda gra na twoim serwerze. Polecam wrócić do podstawówki i powtórzyć sobie poprawne składanie zdań kolego, bo coś słabo ci to wychodzi. Skąd możesz wiedzieć ile mam lat? W dupie byłeś, gówno widziałeś. Peace.

Opublikowano

Jakim przepraszam zachowaniu? Po prostu denerwuje mnie to, że wlepiasz każdemu bany za nic, ale nie mam zamiaru się kłócić. Na serwerze grałem , wbiłem 2x 180lv, ale na pewno tam już grał nie będę nigdy. Wyraziłem tylko swoją opinię.

Opublikowano

Powiem Ci , że fajnie , że pilnujecie gry FairPlay . Ale to jest do przesady . Ktoś pozostawił postać , bo musiał coś załatwić poza komputerem . A tu ban tak na prawdę za nic . . Chyba da się to jakoś sprawdzić , nw , napisać na szept , dać "handel" . .

Opublikowano

Po 1. Po opini serwera widzę że admini to ogary :] (taki żarcik)

Po 2. Nie zagram nie ma opcji...

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Szczerze to powinniście sprawdzić pierw obecność rzekomego gracza na bs, to jest przesada co z tym robicie.

Posiadam postać posiadającą 1 poziom, na niej są ulepszacze. Dlatego, że jest za mało miejsca w depozycie. Natomiast miałem przypadek, że gdy ulepszałem ekwipunek bo wbiciu mojej surze 180 poziomu, zalogowałem się na postać poboczną z innego konta na którym znajdują się owe ulepszacze po czym byłem dłuższą chwile nie obecny na tamtym koncie, co spowodowało otrzymanie banicji na koncie. Bardzo więc dziękuję za to, polecam wasze metody wszystkim.

Jeżeli ma coś takiego panować na serwerze, czyli wieli jeden rygor to podziękuję. Jeżeli chcecie uniknąć korzystania z tego wspomagacza to może dajcie zmiany do NPC.

Poza tym połowa serwera musiałaby być wybanowana za używanie tego otóż bota, bo moim zdaniem to nie możliwe aby tyle osób miało taki ekwipunek jaki jest.

Mam więcej uwag, ale nie będę na razie ich przedstawiał.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mogłeś bynajmniej sprawdzić czy te osoby nie mają otwartego handlu...

Opublikowano

Usama...skoncz z tymi filmikami,bo widze chcesz dobrze,a wychodzi jak zawsze.

Wogole stary wez sobie odpusc,jak tak ma wygladac twoj dzien z zycia gm...to tylko konkretny idi$%& dal ci posade.

Logi,logi,logi...uwazaj bo ktos uwierzy,ze pozniej je sprawdzales.Moze najwne dzieci z DW,ale nie goscie tutaj.

pzdr lamo i zajmij sie czyms na czym sie znasz,nie rob sobie wstydu tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...